TU CE FACI DUPA CE-TI DAI DRUMUL? REACTII CIUDATE PE CARE LE AU OAMENII DUPA ORGASM

Cu totii avem tabieturile noastre, care noua ni se par perfect normale, insa niciodata nu stam sa analizam daca nu cumva celor din jur li s-ar parea ciudate sau jignitoare. Vezi cateva exemple de lucruri ciudate pe care le fac oamenii, dupa o partida de sex cu “happy end”!

Fuga la baie sa te speli

Este bine sa pastrezi igiena intima, mai ales dupa o partida de sex. Dar daca fugi la baie imediat dupa ce ati terminat, chiar daca intentia ta este doar igiena, fara sa te gandesti ca ai fi murdara, il faci pe el sa se simta rau, mizerabil. Ca sa nu-l ofensezi, ar trebui mai astepti putin, timp in care ii spui cat de bine te-ai simtit.

Te imbraci imediat
Daca nu trebuie sa ajungi urgent undeva, dupa o partida rapida, nu te imbraca numaidecat. ii poti lasa impresia ca nu te simti confortabil cu nuditatea, cu intimitatea, cu propriul corp sau in compania lui. Mai asteapta cateva momente pana sa apuci sa-ti tragi hainele pe tine.

CITESTE SI: DE CE LE PLACE BARBATILOR STRIPTEASE-UL

Devii dependenta de el
Imediat dupa un orgasm senzational devii femeia lipicioasa care are nevoie de prea multa afectiune si prea multa atentie din partea lui. Sigur, daca sunteti indragostiti unul de celalalt, la inceputul relatiei, este foarte dragut. Dar daca abia a fost prima partida de sex, s-ar putea sa fie extrem de neplacut pentru el. in plus, sexul nu inseamna neaparat angajament intr-o relatie serioasa, asa ca ai rabdare si purtati o discutie serioasa pe aceasta tema.

Te uiti la telefon
Ati terminat partida de sex, a fost bine si imediat dupa te indrepti spre telefonul mobil. Un astfel de gest nu doar dauneaza relatiei emotionale care s-a creat intre voi in timpul contactului intim, dar si scade importanta actului in sine. Te-ai purta ca si cum sexul pentru tine este o alta treaba pe care o faci, iar telefonul este eliberarea.

Plangi sau razi isteric
Plansul sau rasul intr-o astfel de situatie sunt o modalitate a organismului de a se elibera de tensiunea acumulata. Chiar daca incepi sa plangi dupa o partida de sex, nu inseamna ca relatia voastra este pe butuci, ci pur si simplu scapi de frustrari si de emotiile negative, datorita orgasmului si endorfinelor eliberate in corp in acel moment. incepi sa te relaxezi, iar ambele reactii sunt perfect naturale.

CITESTE SI: 5 LUCRURI PE CARE UN BARBAT ISI DORESTE SA LE AUDA DE LA O FEMEIE

Vrei sa fii singura
In special daca esti o femeie independenta, puternica, sexul te poate face sa te simti vulnerabila, pentru ca ii permiti barbatului de langa tine sa te vada goala, sa se apropie de tine mai mult de cat ti-ai fi dorit, chiar si emotional. Pentru tine este perfect normal sa vrei sa ramai singura dupa un act sexual intens, insa probabil ca partenerul tau nu intelege ce simti tu daca nu ii explici sau daca nu te cunoaste cu adevarat. Spune-i ca nu ai nimic personal cu el si incearca sa n-o iei la fuga in secunda in care ati terminat. Este mai sanatos sa fii sincera de la inceput, decat sa apara subiectul ca un motiv de cearta mai tarziu.

Sursa www.unica.ro