REACTII MONICA MACOVEI si KELEMEN HUNOR dupa intalnirea cu JOSEPH DAUL

Liderii dreptei s-au intalnit marti dimineata cu presedintele Partidului Popular European (PPE), JOSEPH DAUL, la reuniune fiind prezenti KLAUS IOHANNIS, VASILE BLAGA, MONICA MACOVEI< KELEMEN HUNOR, ELENA UDREA si AURELIAN PAVELESCU.

Europarlamentarul PPE Monica Macovei a declarat dupa intalnirea cu liderul PPE Joseph Daul ca mesajul acestuia a fost unul de unitate pentru ca dreapta sa castige in Romania alegerile prezidentiale.

“Joseph Daul a insistat foarte mult pe Justitie, anti-coruptie si stat de drept. Singurul mod pentru a mentine ce am obtinut, este ca dreapta sa castige, ca Iohannis sa castige.

CITESTE SI: JOSEPH DAUL: Am venit la Bucuresti pentru a-l sustine pe IOHANNIS la ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Pentru mine este clar. Eu am spus foarte limpede ca il votez pe Klaus Iohannis pentru ca alegerea lui Ponta inseamna saracie. Ati vazut ca la manifestatiile din Timisoara si alte orase s-a strigat jos comunismul? Deci alegerea lui Ponta inseamna intoarcerea cu 25 de ani in urma”, a spus Monica Macovei.

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat marti, dupa intalnirea cu liderul PPE Joseph Daul ca i-a transmis acestuia punctul de vedere al formatiunii prin care alegatorii lor sunt indemnati sa voteze conform propriei constiinte.

CITESTE SI: PNTCD nu va sustine niciun candidat in TURUL II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE 

“Domnul Daul este un om intelept. El a inteles pozitia noastra si nu a fost nevoie sa ne indemne sa facem ceva anume. Nu am vorbit nici de guvernare, nici despre altceva”, a spus, la randul sau, Kelemen Hunor.

Sursa foto: realitatea.net