Real Madrid a vrut sa dea 81.000.000 de euro pe Lewandowski

Real Madrid a purtat tratative cu Robert Lewandowski, atacantul celor de la Borussia Dortmund, in luna decembrie a anului trecut pentru a-l transfera in schimbul sumei de 81 de milioane de euro.

Conform saptamanalului “Der Spiegel”, gruparea Real Madrid avea pregatita suma colosala de 81 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile atacantului polonez Robert Lewandowski, scrie ziare.com. Publicatia germana noteaza ca Florentino Perez, presedintele “galacticilor”, l-a imputernicit pe avocatul britanic Colin Pomford sa-l contacteze pe actualul jucator al echipei Borussia Dortmund.Cunoscut ca un adevarat expert in acest gen de operatii, avocatul i-a oferit lui Lewandowski un contract pe sase ani, cu un salariu anual de 9,5 milioane de euro, plus 10 milioane la semnatura, iar impresarul s-ar fi ales cu 14 milioane de euro.

Conducerea clubului Bayern Munchen, interesata de polonez a intervenit in negocieri, iar presedintele bavarezilor Uli Hoennes a considerat oferta madrilenilor ca o “declaratie de razboi”, mai scrie sursa citata. Sefii lui Bayern au avizat clubul Borussia Dortmund ca oferta madrilenilor ar fi una “imorala”, iar Lewandowski a refuzat sa semneze, pana la inceputul anului, cand a dat curs solicitarii clubului bavarez, semnad cu Bayern pentru cinci sezoane.

Sursa foto: bild.de