REAL MADRID – FC BARCELONA: Catalanii se impun cu 4-3 in fieful marii rivale si relanseaza lupta pentru titlu

Real Madrid si FC Barcelona au oferit duminica seara unul dintre cele mai frumoase episoade ale El Clasico din ultima perioada, catalanii castigand cu 4-3 chiar pe stadionul marii rivale.

FC Barcelona a castigat duminica seara, 4-3, partida disputata pe Santiago Bernabeu contra Realului, in episodul cu numarul 227 al El Clasico. Catalanii, care erau la partu puncte in spatele celor din Madrid inaintea acestui meci, au relansat cu aceasta victorie lupta pentru titlu, una care se da intre cele doua echipe care s-au intalnit in aceasta seara si Atletico Madrid. Formatiile din Madrid, Real si Atletico au dupa acesta etapa, a 29-a, cate 70 de puncte, in timp ce Messi& Co. au o zestre de 69 de puncte.

Leo Messi de trei ori, dintre care doua reusite de la punctul cu var, si Iniesta pentru catalani, si Benzema cu o dubla, plus Ronaldo tot din penalti, au fost jucatorii care si-au trecut numele pe tabela de marcaj a acestui meci.

Citeste si: REAL MADRID – FC BARCELONA: Se decide campioana sau se relanseaza campionatul dupa El Clasico ? 

Partida a debutat cu golul lui Iniesta, minutul 7, dupa o pasa venita de la Messi, dar Realul a revenit in joc dupa doua goluri semnate de Benzema, in minutele 20 si 24. La pauza avea insa sa fie 2-2 dupa ce Messi a egalat in urma unei actiuni pornite de la o serie de gafe a apararii gazda.

Partea secunda a debutat sub un alt registru fata de prima, cu Real la timona, madrilenii punctand pentru 3-2, prin Ronaldo, dintr-un penalti acordat eronat dupa un fault comis cu jumatate de metru in afara careului de 16 metri. Era abia minutul 55 si Barcelona nu renunta la lupta, mai ales ca peste doar 10 minute Messi avea sa transforme si el o lovitura de la punctul cu var. Finalul a apartinut catalanilor care au punctat decisiv, tot prin Messi, si tot de la 11 metri, dipa ce Iniesta a fost faultat de Xabi Alonso cu 7 minute inainte de final.

Sursa foto: prosport.ro