Real Madrid lovește prima pe piața transferurilor! Salariul pe care îl va încasa noul jucător al ”albilor”

Real Madrid s-a mișcat repede și a dat prima lovitură pe piața transferurilor, informează Real Madrid Info pe contul de Twitter. Internaționalul austriac David Alaba a semnat deja o parte din documentele aferente noului angajament, cu ”albii”.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani va ajunge liber de contract pe Santiago Bernabeu a cărei carieră s-a legat până acum de Bayern Munchen, formație pentru care a jucat începând din 2009 și cu care a câștigat 26 de trofee.

Anunţul oficial va fi făcut la finalul sezonului, anunţă Real Madrid Info, care îl citează pe celebrul jurnalist Fabrizio Romano. David Alaba a ajuns în 2009 la Bayern Munchen, unde la început a jucat pentru echipa secundă a clubului. În 2010 a fost promovat la echipa de seniori a bavarezilor, iar în 2011 a fost împrumutat pentru câteva luni la Hoffenheim. Ulterior, Alaba a devenit un om de bază pentru Bayern.

David Alaba va câștiga la Real madrid un salariu de 12 milioane de euro pe sezon, potrivit Football Espana, devenind al treilea cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, după Eden Hazard și Gareth Bale (împrumutat la Tottehnam), ambii cu un salariu de 15 milioane de euro pe sezon.

David Alaba poate evolua ca fundaș stânga, apărător central și mijlocaș și are o cotă de piață în valoare de 55 de milioane de euro, notează Transfermarkt.

Sursa foto: sport