Real Madrid oferă o sumă imensă pentru Kylian Mbappe

Real Madrid a făcut o ofertă uriașă francezilor de la Paris Saint Germain în speranța că vor obține transferul atacantului Kylian Mbappe încă din această vară. Tânărul internațional francez a anunțat că nu vrea să-și prelungească contractul scadent în vara lui 2022.

Update: L’Equipe, citat de AS.com, susţine că pentru 200 de milioane de euro, PSG l-ar lăsat pe Kylian să plece în Spania. O sumă enormă în condiţiile în care jucătorul mai are un singur an de contract cu formaţia din Paris şi apoi poate fi luat gratis.

Știre inițială

Jurnaliștii de la cotidianul spaniol Marca anunță că Florentino Perez, președintele lui Real Madrid a înaintat o ofertă de 160 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe de la PSG.

Conform sursei citate oficialii de la PSG studiază oferta deoarece ar prefera un transfer al francezului înainte ca acesta să devină liber de contract. Perioada de transferuri în Europa se termină pe 31 august, iar diriguitorii ”galacticilor” speră că îl vor aduce pe Kylian Mbappe chiar din această vară.

Sursa foto: sport