Real Madrid-Sheriff Tiraspol 1-2 / ”Bomba” anului în fotbalul mondial a ”explodat” pe Bernabeu

Sheriff Tiraspol a detonat ”bomba” anului în fotbalul mondial. Gruparea din Republica Moldova produs, marți seară, marea surpriză a sezonului din Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Real Madrid.

Jasur Jakhshibaev, un atacant în vârstă de 24 de ani din Uzbekistan, împrumutat de Sheriff de la Legia, a dat golul carierei. A primit o centrare ideală de la Cristiano și a reluat cu capul, din direcția în care a venit mingea. ”Salvatorul etern” al Realului din ultimii ani, Karim Benzema, a transformat un penalty acordat cu VAR și totul părea că va reveni la normal, însă luxemburghezul Thill a reușit să dea lovitura pe final și să pună decisiv umărul la o nouă pagină de istorie pe care Sheriff Tiraspol a scris-o în Liga Campionilor. Amintim că echipa din Tiraspol a mai avut un gol anulat în acest meci.

După primele două etape ale grupelor, Sheriff Tiraspol este lider cu șase puncte în grupa D din care mai fac parte Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk.

Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2 (0-1)
Marcatori: Benzema ’65 (pen.) /  Jakhshibaev ’25, Thill 90

Real Madrid: Courtois – Nacho, Militao, Alaba, Gutierrez – Valverde, Casemiro, Camavinga – Hazard, Benzema, Vinicius Jr.  Antrenor: Carlo Ancelotti
Sheriff Tiraspol: Athanasiadis – Fernando Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Thill, Addo – Traore, Kolovos, Castaneda – Jakhshibaev. Antrenor: Yuriy Vernydub.

Clasament grupa D:

1. Sheriff Tiraspol (4-1) 6
2. Real Madrid (2-2) 3
3. Inter Milano (0-1) 1
4. Șahtior Donețk (0-2) 1.

Sursa foto: uefa