Realitatea Tv, doua amenzi din partea CNA in decurs de 48 ore

Realitatea Tv a primit astazi o amenda de 10 000 lei din partea CNA! Membrii Consiliului National al Audiovizualului considera ca respectivul post de stiri a discriminat. In cadrul unei emisiuni, un jurnalist le-a numit pe Elena Udrea si Monica Macovei “muieri”.

Jurnalistul Rares Bogdan a intervenit prin telefon intr-unul dintre jurnalele postului din data de 2 septembrie, scrie Pagina de Media.

“Niste muieri care ar trebui sa-si vada linistite de orice altceva decat de a mai critica fad, lipsit de consistenta, un Guvern oricum suficient de prost”, a spus Rares Bogdan despre Elena Udrea si Monica Macovei, pe care le numise anterior “doua dive pe care le are (n.r.-Traian Basescu ), una blonda si una bruneta”, a spus Bogdan.

Conform codului Audiovizualului, in baza caruia CNA a decis amendarea postului Realitatea TV, “este interzisa in programele audiovizuale orice discriminare pe considerente de rasa, religie, nationalitate, sex, orientare sexuala sau etnie”.

E a doua amenda primita de respectivul post de stiri in doua zile. CNA a aplicat ieri o amenda de 30 000 de lei postului Realitatea Tv pentru ca a difuzat o stire falsa.