RECEP TAYYIP ERDOGAN, presedintele Turciei, efectueaza o vizita oficiala la Bucuresti

Presedintele Republicii Turcia, RECEP TAYYIP ERDOGAN, se va afla miercuri intr-o VIZITA OFICIALA in ROMANIA si va avea intrevederi cu omologul sau KLAUS IOHANNIS si cu premierul VICTOR PONTA.

Presedintele KLAUS IOHANNIS il va primi la Palatul Cotroceni, dupa care cei doi oficiali au prevazute convorbiri tete-a-tete si in plenul celor doua delegatii oficiale. La ora 12,30, cei doi presedinti ar urma sa sustina o declaratie de presa comuna.

Ulterior, seful statului turc se va afla la Palatul Victoria si va avea o intrevedere cu prim-ministrul VICTOR PONTA. Cei doi oficiali vor semna mai multe documente bilaterale.

Dupa acest eveniment, premierul VICTOR PONTA si presedintele RECEP ERDOGAN vor participa, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la Forumul de afaceri Romania — Turcia.

De asemenea, presedintele Turciei va avea intalniri cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Calin Popescu-Tariceanu si Valeriu Zgonea.

La finalul zilei, presedintele KLAUS IOHANNIS si sotia sa, CARMEN IOHANNIS, vor oferi un dineu oficial in onoarea presedintelui Republicii Turcia, RECEP TAYYIP ERDOGAN, si a sotiei sale, EMINE ERDOGAN.

Sursa foto: hurryiet.com.tr