RECEP TAYYIP ERDOGAN si-a scurtat vizita in ROMANIA din cauza atacului de la ISTANBUL

Dineul de la Palatul Cotroceni in onoarea presedintelui Turciei programat pentru miercuri seara a fost anulat, RECEP TAYYIP ERDOGAN scurtandu-si vizita in Romania in urma ultimelor evenimente din Turcia.

Purtatorul de cuvant al presedintelui KLAUS IOHANNIS, Tatiana Niculescu Bran, a confirmat, pentru mass media, ca dineul oficial care era programat pentru ora 19.30, la Palatul Cotroceni, in onoarea presedintelui Turciei RECEP TAYYIP ERDOGAN  si a sotiei acestuia, EMINE ERDOGAN, a fost anulat.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS, dupa intalnirea cu RECEP TAYYP ERDOGAN: Romania si Turcia au OBIECTIVE si INTERESE COMUNE 

In conferinta de presa comuna cu seful statului roman, RECEP TAYYIP ERDOGAN a declarat ca procurorul decedat dupa ce a fost luat ostatic intr-o instanta din Istanbul este “un erou”, el mentionand ca spera sa poata vizita miercuri seara familia acestuia si ca lupta impotriva terorismului trebuie sa continue intr-o maniera hotarata.

RECEP TAYYIP ERDOGAN a aratat ca, marti, la Istanbul, un procuror a fost luat ostatic si “ucis miseleste”. “El este un erou”, a subliniat RECEP TAYYIP ERDOGAN.

Presedintele Turciei a precizat ca procurorul va fi inmormantat in cursul zilei de miercuri. RECEP TAYYIP ERDOGAN a spus ca a transmis condoleante familiei acestuia si ca spera ca miercuri seara sa-i poata vizita familia. “Lupta noastra impotriva terorismului trebuie sa continue intr-o maniera hotarata”, a declarat RECEP TAYYIP ERDOGAN.

CITESTE SI: RECEP TAYYIP ERDOGAN, presedintele Turciei, efectueaza o vizita oficiala la Bucuresti 

Procurorul luat ostatic marti intr-o instanta din Istanbul de catre presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului (DHKP-C) a murit din cauza ranilor suferite, relateaza Sky News.

Sursa foto: wikiface.net