RECOMANDARI de la POLITISTII LOCALI, in preajma SARBATORILOR DE PASTE

Agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 desfasoara, zilnic, actiuni de control pe toata raza Sectorului 6 pentru a asigura un climat de ordine si siguranta publica, deoarece cumparaturile specifice SARBATORILOR DE PASTE sunt in plina desfasurare, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Pentru evitarea incidentelor neplacute la cumparaturi, POLITISTII LOCALI ii sfatuiesc pe toti cetatenii sa manifeste prudenta in magazinele aglomerate, sa-si supravegheze bunurile (portofele, genti, borsete) si sa nu le depoziteze in cosul de cumparaturi, de unde pot fi sustrase cu usurinta.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE de PASTE, pe unele sectoare de AUTOSTRAZI si DRUMURI NATIONALE

De asemenea, POLITISTII LOCALI ii sfatuiesc pe cetateni sa nu lase in masina acte, bani, telefoane mobile, laptopuri, bijuterii, pungi de cadouri, serviete care pot reprezenta adevarate tentatii pentru hoti, si sa nu poarte, ostentativ, bijuterii sau alte obiecte de valoare care pot atrage atentia.

Citeste si: ECRANE si SISTEME DE SONORIZARE pentru SLUJBA DE INVIERE, la patru BISERICI din Sectorul 6

Potrivit POLITISTILOR LOCALI, in cazul in care lipsiti de la domiciliu, este bine sa rugati un vecin de incredere sa tina casa sub supraveghere si sa anunte politia daca vreo persoana suspecta incearca sa forteze deschiderea usilor. De asemenea POLITISTII LOCALI va recomanda sa comunicati numai persoanelor de incredere atunci cand plecati de acasa pentru mai multe zile. Totodata, la plecare, inchideti si asigurati toate usile si geamurile locuintei.