Recomandari de weekend: Concert de muzica greceasca in Yamas Live Club din statiunea Mamaia

club-mamaia-muzica-greceasca-yamas

Si weekend-ul care urmeaza se anunta unul incendiar pentru turistii de pe litoral. Dupa evenimentele Fashion TV organizate in centrul statiunii Mamaia, turistii au la dispozitie o sumedenie de cluburi in care pot petrece pana dimineata.

Cei care prefera muzica greceasca, pot alege un club cu specific din statiunea Mamaia, care promite distractie maxima pana dimineata. Astfel, sambata (10 august 2013) YAMAS Live Club va invita la Bouzoukia Nights cu un duo exceptional: Thanos Petrelis si Elli Kokkinou!

Dealtfel, seria petrecerilor bouzoukia continua in aceleasi ritmuri grecesti electrizante cu care si-a obisnuit deja turistii, iar cei doi artisti sunt pregatiti sa incinga atmosfera pe plaja clubului Yamas din Mamaia. Dansurile grecesti si instrumentistii talentati vor completa show-ul formidabil.

Thanos Petrelis (Θάνος Πετρέλης) a devenit faimos odata cu terminarea pe locul trei in show-ul de televiziune grecesc, Fame Story, dupa Notis Christodoulou si Grigoris Petrakos. El a devenit o aparitie obisnuita la show-urile live din Grecia, in prima instanta in compania colegilor sai concurenti din Fame Story, si mai apoi in compania cantaretului Peggy Zina, cu care a avut o serie de concerte in Atena si Salonic incepand cu anul 2003. Petrelis a lansat patru albume de studio si o serie de single-uri de succes.

Elli Kokkinou (Έλλη Κοκκίνου) este printre cele mai populare canterete din Grecia la ora actuala. Ea a cantat in compania unor star-uri are muzicii Grecesti ca Anna Vissi, Glykeria, Paschalis Terzis, Sakis Rouvas, Tolis Voskopoulos, Thanos Petrelis, Natassa Theodoridou, Despina Vandi, Giorgos Tsalikis si Kalomoira.  IFPI Grecia a certificat vanzarea a peste 135.000 de albume ale lui Elli Kokkinou.

Biletele in avans se pot achizitiona din retelele MyTicket.ro, Biletoo.ro si BLT.ro. De asemenea, le puteti achizitiona din Mamaia – Mistral Tours (birou Telegondola) si din Yamas Live Club (Mamaia Nord). Bucurestenii le pot cumpara de la Beraria Gambrinus (Bd. Regina Elisabeta, Nr. 38).