Recomandari si adeverinte pentru STUDENTII care au facut PRACTICA la Primaria Sectorului 6

Cei 22 de STUDENTI care au facut in luna aprilie stagii de pregatire la Primaria Sectorului 6 au primit joi adeverinte de PRACTICA si scrisori de recomandare semnate de RARES MANESCU, primarul Sectorului 6, au anuntat reprezentantii institutiei.

STUDENTII provin de la Facultatea de Administratie Publica, Stiinte Politice, Managementul Public, Sociologie, Asistenta Sociala, Comunicare si Istorie. Pe parcursul lunii trecute, STUDENTII s-au familiarizat cu lucrul in administratia publica locala, au primit sprijinul functionarilor publici pentru a-si insusi notiunile si, de asemenea, au dobandit experienta practica profesionala necesara in cadrul departamentelor juridic, economic, relatii publice, managementul resurselor umane, relatii cu asociatiile de proprietari, comunicare si managementul proiectelor.

Citeste si: Primaria Sectorului 6 si Universitatea Politehnica din Bucuresti, PARTENERI PENTRU EDUCATIE

Posibilitatea efectuarii stagiului de PRACTICA intr-unul dintre departamentele Primariei Sectorului 6 ramane valabila pentru toti STUDENTII care doresc sa acumuleze experienta necesara dezvoltarii profesionale.  

Citeste si: Primaria Sectorului 6 invita studentii sa faca practica in administratie

Tinerii interesati pot apela numarul de telefon 0376.204.443 sau pot trimite o solicitare la adresa de e-mail prim6@primarie6.ro.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6