Recompensă uriașă pentru capul lui Donald Trump! Cât oferă iranienii pentru anihilarea președintelui SUA

Zeci de mii de oameni au ieșit pe străzile din Iran pentru a cere răzbunare în fața Americii și a președintelui Donald Trump, cel care a ordonat executarea generalului Qassem Soleimani.

Donald Trump este inamicul numărul 1 pentru 80 de milioane de iranieni! Site-ul iranian de știri Akharinkhabar publică un video în care mulțimea cere lichidarea lui Trump. Iranienii spun că sunt gata să ofere o recompensă gigant: 80 de milioane de dolari!

“Suntem 80 de milioane de iranieni. Dăm fiecare câte un dolar și adunam 80 de milioane. Îi oferim cadou celui care ne aduce capul persoanei care a comandat asasinarea unei mari figuri a revoluției noastre”, se aude un mesaj strigat la portavoce în mulțime.

Citește și: ANALIZA UNUI JURNALIST IRANIAN STABILIT ÎN ROMÂNIA. CINE SUNT BOCITORII GENERALULUI SOLEIMANI

“Oricine ne aduce capul nebunului cu păr galben primește 80 de milioane de dolari de la poporul iranian. Sunteți de acord?”, întreabă bărbatul înainte ca cei care-l însoțeau să izbucnească în urale.

Există temeri serioase că Iranul va alege calea unei răzbunări armate. “Avem capacitatea să atacăm ținte din Statele Unite. Chiar și Casa Albă”, a amenințat un parlamentar iranian.

Sursa foto: washington post