RECORD MONDIAL LA CLUJ! Uite ce a facut Adrian Petre, un jandarm de 37 de ani. FOTO

RECORD MONDIAL doborat la Cluj. Un jandarm clujean in varsta de 37 de ani, Adrian Petre, a doborat, duminica, recordul mondial la flotari pe dosul palmelor, dupa ce a facut 631 de flotari in 15 minute, transmite corespondentul Mediafax.

Andrei Petre, subofiter la Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) “Alexandru Vaida Voevod” Cluj, a facut, duminica, in cadrul unui eveniment desfasurat la un mall din Cluj-Napoca, un numar de 631 de flotari pe dosul palmelor, in 15 minute, reusind doborarea recordului mondial care data din 8 noiembrie 2007 si care i-a apartinut britanicului Paddy Doyle, cu 627 de flotari.

Adrian Petre a spus, dupa ce a reusit doborarea recordului mondial, ca a fost mai greu decat se astepta.

“Pentru mine a fost o zi istorica si am reusit doborarea recordului mondial la flotari pe dosul palmelor – 631 de flotari in 15 minute. A fost foarte greu, mai greu decat ma asteptam, mi-am facut inainte un program de executare a flotarilor, in minutul 12 a fost cel mai greu, pentru ca atunci am simtit ca mi-a obosit corpul. Am avut doua praguri de-a lungul executarii flotarilor, stiam ca voi dobori recordul dupa primele cinci minute, dar nu stiam cu cate flotari”, a spus Petre, care a subliniat ca s-a antrenat patru luni inaintea acestei incercari.

Inregistrarea executarii flotarilor urmeaza sa fie trimisa Guiness World Record pentru omologare. Programul manifestarii a mai cuprins si o demonstratie de judo a sportivilor de la Centrul Olimpic Cluj, in care a evoluat si fiul sau, Andrei, in varsta de sase ani si jumatate.

Adrian Petre este medaliat la campionate mondiale si europene de judo la grupa peste 30 de ani. El detine, din 9 februarie 2013, recordul national la flotari – 1.419 in 49 de minute.

Plutonierul major Adrian Petre este angajat din anul 2006 la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Cluj, ca subofiter operativ care asigura paza la Curtea de Apel.

Sursa foto: Mediafax