Incredibil, dar adevărat! Recorduri mondiale neobișnuite în materie de sex

Cand vine vorba de sex, oamenii, in general, incearca sa le arate partenerilor ca sunt cei mai buni in pat. Insa exista si recorduri oficiale, inregistrate in Cartea Guinness a Recordurilor, din acelasi domeniu. Vezi mai jos cativa dintre oamenii “cei mai cei”:

Cea mai lunga limba

O tanara din Germania, Annika Imler, a intrat in cartea recordurilor cu limba. Mai exact, ea este femeia care detine cea mai lunga limba din lume, de aproape 8 centimetri.

Cel mai mare penis
Barbatii care se plang ca nu au fost inzestrati de Mama Natura nu se gandesc ca Jonah Falcon traieste mai degraba un bluestem, decat o viata buna. El este barbatul cu cel mai lung penis din lume, de 34,3 cm. A fost faimos o vreme, dar ca in toate cazurile, cele 15 minute de celebritate s-au terminat si acum locuieste cu mama sa si nu are un loc de munca. Nici iubita.

CITESTE SI: VEDETE SINCERE! Au recunoscut ca se MASTURBEAZA si se MANDRESC cu asta

Cea mai mare orgie
Cand vine vorba de orgii sau ciudatenii sexuale, japonezii stau la loc de cinste. A fost un eveniment public, la care au participat 250 de cupluri (adica 500 de persoane), asezate frumos unul langa celalalt. Toti au facut sex in acelasi timp.

Cele mai multe orgasme
Recordul a fost inregistrat in 2009, in Danemarca. Recordul initial fusese inregistrat de un barbat cu un an inainte – tot din Danemarca – ajungand la 31 de orgasme. Cu toate acestea, o tanara a reusit sa ajunga la 222 de orgasme intr-o singura “sesiune”. Acesta este recordul aflat in prezent in Cartea Guinness.

Cel mai lung par pubian
Maoni Vi, o femeie din Cape Town, Africa de Sud, a intrat in cartea recordurilor cu cel mai lung par pubian pe care l-a avut vreun om, vreodata. Parul ajunsese in acel moment la o lungime de 71 de centimetri.

Cea mai lunga ejaculare
Mai exact, cea mai mare distanta la care a putut ejacula un barbat vreodata a fost de 5,5 metri. Norocosul se numeste Horst Schultz. Exista si o femeie care a reusit sa ejaculeze 3,2 metri.

CITESTE SI: ZODII DISPUSE PENTRU AVENTURI DE O NOAPTE

Cel mai mare obiect introdus in vagin
Linda Manning, o femeie din Los Angeles, Statele Unite, a reusit sa-si introduca in vagin o minge de fotbal american – lubrifiata, desigur – si fara sa aiba nevoie de preludiu.

Cei mai mari sani
Dupa patru operatii de marire a sanilor, Maxi Mounds a batut recordul – are cei mai mari sani din lume, mariti cu ajutorul silicoanelor. Ea este din Texas, Statele Unite si poarta marimea 61 MMM la sutien. Femeia cu cei mai mari sani naturali din lume poarta marimea 31 MMM.

Sursa foto www.libertatea.ro