RECURSUL intentat de tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident rutier, JUDECAT de magistratii ICCJ

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) vor judeca, miercuri, primul termen in recursul intentat de GEORGIANA GHEGELIU din Constanta care si-a PIERDUT mana intr-un ACCIDENT RUTIER  pe Drumul national 13 in anul 2006.

GEORGIANA GHEGELIU contesta decizia Curtii de Apel de a-i REDUCE suma castigata in instanta, de la un milion de euro la doar 200.000, bani pe care trebuie sa ii plateasca CNADNR. Tanara a ramas fara o mana dupa ce masina in care se afla s-a oprit intr-un parapet rupt.

Curtea de Apel a redus la sfarsitul anului trecut DESPAGUBIRILE de 1 milion de euro acordate, de Tribunalul Bucuresti in cazul tinerei din Constata, care si-a pierdut mana dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un parapet pe DN 13.

Mai exact in urma deciziei Curtii de Apel, tanara ar fi trebuit sa primeasca doar 200.000 de euro DESPAGUBIRI, de cinci ori mai putin decat a stabilit prima instanta de judecata. GEORGIANA GHEGELIU nu a fost multumita de decizie si a continuat sa-si ceara dreptatea in Instanta: a facut un nou recurs de data aceasta la Inalta Curte de Casatie.

Citeste si: CAB a redus cuantumului daunelor morale pe care CNADNR trebuie sa le plateasca studentei care a ramas fara o mana 

De cealalta parte, nici CNADNR nu a fost de acord cu sentinta iar avocatii companiei au solicitat ca suma sa fie micsorata, fara a preciza exact valoarea.

In 2006, GEORGIANA GHEGELIU a fost victima unui ACCIDENT de CIRCULATIE. Prietenul ei, care conducea masina, a evitat un autoturism condus de un sofer neidentificat pana acum, care intrase pe contrasens. A tras de volan spre dreapta, iar masina sa a intrat intr-un parapet metalic de pe marginea drumului. Un fragment din acest parapet a strapuns portiera dreapta a masinii si i-a intrat tinerei in mana.

GEORGIANA GHEGELIU a fost dusa atunci la spital, unde i-a fost amputat bratul drept. Anchetatorii au stabilit ca de vina pentru producerea accidentului ar fi administratorul drumului, care nu a reparat elementele de siguranta a traficului rutier montate pe acel drum, pe sensul de mers spre Brasov.

Sursa foto: ziua constanta