RECURSUL lui Mircea Basescu se judeca vineri

MIRCEA BASESCU, aflat in arest la domiciliu, are acceptul instantei pentru a efectua doua CONSULARI MEDICALE

RECURSUL lui Mircea Basescu va fi judecat vineri la Curtea de Apel Bucuresti. Din arest, fratele presedintelui a depus recurs la arestul preventiv.

Mircea Basescu este acuzat de TRAFIC DE INFLUENTA fiind arestat pentru 30 de zile. Procurorii DNA il acuza ca a primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, “in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati” pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei, iar vineri a primit mandat de ARESTARE pentru 30 de zile.

Citeste si: PONTA, DESPRE O DECLARATIE A PARLAMENTULUI PENTRU DEMISIA PRESEDINTELUI BASESCU: SE VA DISCUTA LUNI

Interlopul Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, condamnat la 8 ani si 9 luni pentru tentativa de omor, sustine ca ar fi dat bani grei ca sa obtina o sentinta blanda dupa ce a incercat sa isi omoare un nepot. Si Marian Capatana, suspectat ca ar fi intermediat tranzactia, a fost retinut fiind acuzat de complicitate la TRAFIC DE INFLUENTA.

In cazul in care magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti ii resping contestatia pe care Mircea Basescu a facut-o Mircea Basescu si mentin starea de AREST PREVENTIV, atunci fratele presedintelui ar putea solicita sa fie transferat din celula de la Politia Capitalei la Spitalul Penitenciarului Jilava. Motivul este legat de problemele de sanatate pe care acesta le are, mai precis afectiuni cardiace. La Jilava sunt medici specialisti in cardiologie si exista aparatura de ultima generatie.

MIRCEA BASESCU AR PUTEA FI TRANSFERAT LA SPITALUL PENITENCIARULUI JILAVA. FRATELE PRESEDINTELUI SUFERA DE AFECTIUNI CARDIACE