REDUCERE IMPORTANTA pentru bucurestenii care achita INTEGRAL impozitele locale pana la sfarsitul lunii

Bucurestenii din Sectorul 1 mai au la dispozitie aproximativ trei saptamani pentru a-si achita cu REDUCERE taxele si impozitele locale, a anuntat luni Primaria Sectorului 1.

Astfel, contribuabilii persoane fizice care isi achita INTEGRAL, cu anticipatie, pana la 31 martie, obligatiile fiscale beneficiaza de o reducere de 10 la suta, potrivit legislatiei in vigoare.

In cazul in care impozitele si taxele locale, aferente anului fiscal 2015, nu sunt platite anticipat, acestea pot fi platite in doua transe egale, la termenele scadente, respectiv 31 martie si 30 septembrie.

Citeste si: CONTURI BLOCATE pentru MII DE BUCURESTENI din Sectorul 1 care nu si-au achitat taxele si impozitele

Pentru a reduce birocratia, Primaria Sectorului 1 a pus la dispozitia cetatenilor o infrastructura moderna si eficienta, care sa le permita sa-si achite contributiile la bugetul local in cel mai scurt timp si in conditii de deplina siguranta. Astfel, contribuabilii din aceasta zona administrativa pot opta pentru o gama variata de modalitati moderne de plata: plata electronica prin internet banking, plata cu cardul si plata online prin ghiseul.ro, conform sursei citate.

Anul trecut, administratia locala a Sectorului 1 a inregistrat 99 de tranzactii de plata cu cardul la 1.000 de locuitori, in crestere cu 52 la suta fata de numarul tranzactiilor realizate in 2013. Pentru aceasta performanta, Primaria Sectorului 1 a primit, pentru al doilea an consecutiv, titlul onorific de “Primaria Viitorului”, pentru castigarea competitiei nationale de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul.

Pe langa modalitatile moderne de plata a taxelor si impozitelor locale, cetatenii din Sectorul 1  isi pot achita contributiile la  bugetul local si in numerar la cele patru casierii puse la dispozitia lor de administratia locala.

Citeste si: PREMII pentru cei mai CONSTIINCIOSI contribuabili din Sectorul 4

Programul cu publicul al centrelor de incasare din str. Piata Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 208 si str. Pajurei nr. 13 este luni, marti, joi si vineri, in intervalul orar 08.30-16.30, iar miercuri intre orele 08.30 si 18.30. Totodata, casieria din incinta Primariei Sectorului 1 – sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13 are program cu publicul luni, marti, miercuri, vineri intre orele 08.30 si 16.30 si joi in intervalul 08.30-18.30.