Reducere la biletele CFR. Oferta este disponibila la vanzare pana in 31 martie

Pentru calatoria cu trenul in intreaga Europa, CFR Calatori anunta ca, de la data de 1 februarie 2015, oferta InterRail Global Pass aduce o noua reducere de 15%. Oferta promotionala este pusa in vanzare in perioada 01 februarie – 31 martie 2015, iar prima zi de valabilitate este in perioada 1 februarie – 16 mai 2015. 

Legitimatia InterRail Global Pass ofera posibilitatea efectuarii de calatorii nelimitate in 30 de tari europene, din Scandinavia pana in Turcia, si in plus traversarea maritima cu vaporul intre Italia si Grecia. Perioada de valabilitate a legitimatiilor este de la cinci zile pana la o luna, pasagerii avand libertatea de a alege si chiar a schimba ruta in timpul calatoriei.

Citeste si: TRENURILE ZAPEZII 2015: CFR Calatori ofera de la 1 ianuarie REDUCERI pentru drumurile spre STATIUNILE MONTANE

InterRail GlobalPass se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: tineri, adulti, copii, seniori si reprezinta o varianta avantajoasa si relaxanta de a explora continentul european, la preturi atractive. Copiiide pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate, iar tinerii (varsta pana in 26 de ani), adultii si seniorii (varsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.