Reduceri Black Friday 2013: Ce reduceri sunt la telefoane mobile, tablete sau televizoare

Black Friday 2013: Nebunia reducerilor a cuprins Romania! De Black Friday se vinde orice, de la tigai, la telefoane mobile, tablete si televizoare. Promotiile i-au innebunit pe romani, iar magazinele s-au pregatit cum se cuvine din timp, astfel incat sa faca fata solicitarilor.

Black Friday 2013:  Inca mai sunt stocuri, pentru ca anul acesta pregatirile au fost facute cu cateva saptamani inainte. Patronii de magazine au angajat personal suplimentar din timp pentru ca astazi sute de mii de produse sa fie vandute la preturi speciale, fara sa se formeze cozi.

Majoritatea clientilor se orienteza spre telefoane mobile, televizoare si tablete. Reducerile sunt de circa 40 – 50%, iar la articole mai mici reducerile ajung si la 80%.

Amploarea campaniei Black Friday este fara margini, o dovedeste un magazin care a pus la bataie inclusiv autoturisme. In cateva minute s-au vandut deja 4 autoturisme.

Oamenii au indurat frigul de la 4 dimineata si nu s-au clintit pana ce nu si-au cumparat produsul dorit. Cei mai multi spun ca au facut o economie de cateva sute de lei. Spre exemplu, o tableta de 600 de lei costa acum 400 de lei.  Au fost si dezamagiti, deoarece unele produse nu au fost incluse in reducere.