REDUCERI DE PRETURI in marile centre comerciale din Sectorul 6, de la 1 august

Bucurestenii isi vor putea reinnoi garderoba in perioada urmatoare profitand de PRETURILE MICI pe care le vor practica firmele din marile centre comerciale incepand cu data de 1 august, a anuntat vineri Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, la debutul perioadei in care se vor desfasura vanzarile cu PRETURI REDUSE, de la 1 august pana la 31 octombrie, zeci de magazine, majoritatea cu sediul in AFI Cotroceni, Plaza Romania, Carrefour Orhideea, Praktiker, Billa, Cora si Centrul Comercial Militari vor aplica reduceri. Firmele au depus deja la niroul unic al Primariei Sectorului 6 notificari care le permit vanzarile produselor anuntate sub denumirea “SOLDARE/SOLDURI”. In aceasta categorie intra doar produsele nealimentare, a caror desfacere are caracter sezonier.

Citeste si: Incep REDUCERILE DE VARA la imbracaminte si incaltaminte

Anual, tot mai multe societati practica REDUCERILE DE PRETURI in sezoanele iarna-vara, mai spune sursa citata. In aceeasi perioada a anului trecut, in Sectorul 6, aproape 50 de de magazine au depus la Primarie notificari pentru vanzari la PRET REDUS.

Comerciantii sau persoanele imputernicite de catre acestia trebuie sa completeze doua formulare de notificare – unul se depune la sediul Primariei, iar celalalt se pastreaza la sediul structurii de vanzare, pentru a putea fi prezentat organelor de control.

Citeste si: Cum te pacalesc magazinele ca sa cheltuiesti mai mult

Potrivit prevederilor legale, vanzarile de soldare pot fi realizate numai in decursul a doua perioade pe an, stabilite de comerciant, in intervalele 15 ianuarie – 15 aprilie si 1 august – 31 octombrie, pe o perioada de maximum 45 de zile.

Stocul de produse propus pentru soldare trebuie sa fie constituit in prealabil, cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data de debut a vanzarii, si nu va fi reinnoit dupa constituire sau in cursul vanzarilor de soldare.