REDUCERI la calatoriile CFR de pana la 35 la suta, prin oferta “BILET DE WEEKEND”

Pasagerii pot beneficia de REDUCERI de pana la 35 la suta, in functie de numarul weekendurilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4), la calatoriile CFR prin oferta “bilet de weekend’, a anuntat, vineri, CFR Calatori.

CFR Calatori asigura legaturi directe cu trenul spre destinatii turistice din Romania. Pasagerii isi pot planifica, la preturi accesibile, excursii de weekend din marile orase — Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj Napoca, Brasov, Suceava, spre zonele turistice — Valea Prahovei, Baile Herculane, Buzias, Suncuius,  Rupea, Sighisoara, Cacica, Vatra Dornei, din proximitatea centrelor urbane.

Citeste si: TRENURILE ZAPEZII 2015: CFR Calatori ofera de la 1 ianuarie REDUCERI pentru drumurile spre STATIUNILE MONTANE

Tariful de rezervare a locului (de 4 lei) este optional pentru aceasta oferta. Pentru calatoriile individuale intre Sinaia si Brasov in zilele de vineri, sambata si duminica, CFR Calatori acorda REDUCERI intre 31 la suta si 56 la suta la bilete, reducerile neputand fi cumulate.

Citeste si: NOUL MERS AL TRENURILOR intra in vigoare de la 14 DECEMBRIE

Astfel, pasagerii care efectueaza patru calatorii dus-intors pe ruta Bucuresti — Sinaia, la clasa a II-a cu un tren Regio vor plati 98,8 lei, iar pe ruta Constanta-Bucuresti, 159 lei.

Sursa foto: railwayfan.ro