Refacerea USL, comentata de Basescu: O inselatorie odioasa. Cum poti sa reinfiintezi USL, cu PLR care nu e inregistrat?

Numele lui Traian Basescu apare in opt dosare penale

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, despre anuntul privind refacerea USL, ca ceea ce au facut “liderii aliantei de stanga” este “o inselatorie odioasa”, pentru ca PLR nu este inregistrat ca partid. 

”Am inteles ca regimul Basescu este un regim odios, si asa a fost prezentat in toata campania. Eu fac urmatoarea afirmatie: ce au facut astazi liderii aliantei de stanga este o inselatorie odioasa. Cum poti sa reinfiintezi USL, cu PLR care nu este inregistrat?”, a spus Basescu.

El a mai declarat despre Calin Popescu Tariceanu ca ”a ajuns un fel de Agamita Dandanache, e pe un pod si crede ca e pe alt pod sau e in fata cu Chireac si ii spune Chifu”. ”Bun, asta, la unii oameni produce efecte. Dar ma asteptam ca macar ceilalti sa realizeze ca omul asta nu are un partid si ei au refacut USL”, a spus presedintele.

Citeste si: IOHANNIS, CATRE ROMANI: SE POATE SI ALTFEL DECAT CU SCANDAL SI VORBE GOALE. VA CHEM LA VOT SA SCHIMBAM IMPREUNA ROMANIA!

Traian Basescu a mai spus ca nu il deranjeaza, pentru ca pentru el lucrurile sunt la sfarsit de mandat, dar ca il deranjeaza ”inselatoria si falsul”.

Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Calin Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea au semnat, vineri, la Palatul Parlamentului, in prezenta premieurului Victor Ponta, o declaratie politica de refacere a Uniunii Social-Liberale – USL 2.0.

Citeste si: PROTESTELE DIN ROMANIA, IN PRESA INTERNATIONALA: MII DE ROMANI AU PARTICIPAT LA PROTESTE ANTIGUVERNAMENTALE, PENTRU A CERE ALEGERI CORECTE