REFERENDUM pentru DEMITEREA lui RADU MAZARE, la Constanta. Un grup de tineri strange deja semnaturi

Un grup de tineri in frunte cu Alexandru Bajdechi, fost presedinte al Asociatiei Elevilor din Constanta si actual student in Capitala, a initiat, luni, o campanie de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Constantei, Radu Mazare. Asta dupa ce, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, Radu Mazare a declarat ca se va retrage din viata politica daca Victor Ponta pierde alegerile.

De mentionat ca luni seara va avea loc un protest in fata sediului Primariei Constanta pentru demiterea lui Mazare. Pentru organizarea unui referendum pentru demiterea lui Radu Mazare este nevoie de aproximativ 75.000 de semnaturi.

“Radu Mazare a declarat inainte de alegeri ca daca Victor Ponta nu iese presedinte, se va retrage. A mai declarat asta si in 2009 si nu s-a tinut de cuvant. Lupta mea cu el este una civica. Cand am fost reprezentant al elevilor i-am solicitat sa respecte legea si sa dea elevilor si studentilor reducere la transportul in comun, iar atitudinea lui a fost una nesimtita”, a declarat Bajdechi.

Citeste si: VIDEO PROTESTE la CONSTANTA: “MAZARE si NICUSOR, in acelasi DORMITOR!”

“In acest demers nu sunt singur, prietenii mei de la Constanta se vor ocupa de asta, cu sprijinul meu. Vom incepe de azi deoarece la ora 7 va fi un protest impotriva lui Radu Mazare si cu siguranta se vor strange semnaturi. Maine, Radu Mazare va fi la CAB. Il voi astepta acolo. O sa-i scriu demisia si i-o dau sa o semneze. Daca nu doreste, ii arat ca a inceput procedura de referendum”, a mai spus Bajdechi.

“Daca lucrurile si sistemul de zece ani nu se schimba, vreau sa ma retrag nu numai de la primarie, vreau sa ma retrag de tot. Nu m-am nascut politician, nu mor politician, nu-i nicio drama”, a spus Mazare inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale.

Citeste si: REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENTIALE CONSTANTA: KLAUS IOHANNIS A CASTIGAT ALEGERILE IN JUDET CU 57,06 LA SUTA