Refugiu romantic. Bancul zilei

Un tip evadeaza din puscarie. Incercand sa scape de autoritati, acesta intra intr-o casa. In dormitor da peste un cuplu care faceau dragoste. Evadatul, ii ameninta pe cei doi cu arma, apoi ii aseaza pe cate un scaun, il leaga pe tip si merge sa o lege si pe tipa. In timp ce o lega, o mangaie, o saruta pe gat si ii sopteste ceva la ureche. Vazand acestea, sotul, ii spune femeii:
-Iubita mea. Asta este tipul pe care l-au aratat la televizor, cum, ca a evadat din inchisoare. A stat inchis multi ani, si mai mult ca sigur nu a avut parte de atingerea unei femei. Daca vrea sa faceti sex, sa nu te opui, sa nu te raneasca. Este un tip foarte periculos, nu as vrea sa patesti ceva. Fii tare iubirea mea! Te iubesc, orice s-ar intampla!
Femeia foarte induiosata ii raspunde:
-Iubitule, vreau sa iti spun ca nu m-a sarutat pe gat, si m-a mangaiat ca sa ma consoleze. Mi-a soptit doar ca este homosexual si ii place mult de tine. Apoi m-a intrebat daca avem ceva crema sau lubrifiant in casa, si i-am spus sa caute in baie. Fii tare iubirea mea! Te iubesc orice s-ar intampla!