Regele Juan Carlos a fost turnat de o fostă amantă! Secretul șocant al fostului suveran spaniol

Procurori spanioli au interogat joi la Londra o fostă amantă nemţoaică a regelui Juan Carlos, ea afirmând anterior că fostul suveran spaniol a încasat un comision pentru un contract în Arabia Saudită, relatează AFP, citată de Agerpres.

Presa spaniolă a publicat în iulie 2018 înregistrări în care Corinna zu Sayn-Wittgenstein susţinea că Juan Carlos a încasat un comision pentru ca unor societăţi spaniole să li se atribuie contractul pentru un tren de mare viteză între Mecca şi Medina în anul 2011.

Citește și: SPANIA. UN TÂNĂR A MURIT DUPĂ CE A DAT O AUDIȚIE PENTRU UN FILM PORNO

Aceste înregistrări au fost efectuate de controversatul comisar Villarejo, aflat în prezent în închisoare, cel care a înregistrat pe ascuns numeroşi politicieni şi oameni de afaceri spanioli. Corinna zu Sayn-Wittgenstein, la rândul ei implicată în afaceri, a fost interogată de procurorii spanioli anti-corupţie în calitate de martor, la Londra, unde-şi are reşedinţa.

Parchetul spaniol a iniţiat la sfârşitul anului trecut o anchetă pentru a determina dacă există suficiente elemente în vederea depunerii o plângere pentru corupţie în acest caz. Regele Juan Carlos, care la momentul faptelor era şef al statului şi beneficia astfel de imunitate, a abdicat în anul 2014 în favoarea fiului său Felipe al VI-lea.

Sursa foto: 20minutos.es