REGELE MIHAI s-a INTORS in ROMANIA

Dupa o luna si jumatate petrecute in Elvetia, unde a fost operat de leucemie, Majestatea Sa REGELE MIHAI I al Romaniei a revenit acasa la Bucuresti, a declarat in exclusivitate intr-un interviu pentru Radio Chisinau, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, la finalul vizitei de 3 zile in Republica Moldova.

„Alteta Sa Regala, REGELE MIHAI, s-a intors intre timp la Bucuresti, in timpul sederii mele la Chisinau. Medicii sunt multumiti ca are o stare stabila. Insa, asa cum toata lumea stie este vorba despre un diagnostic foarte sever, deci suntem bucurosi ca e acum stabil. Stim foarte bine ca e o incercare grea, mai ales la o varsta avansata. Cred ca foarte mult au ajutat asemenea manifestari de iubire si de sustinere din partea oamenilor – incalzesc inima oricui, dara-mi-te inima unui om care a asteptat atatea zeci de ani sa se reintoarca la ai lui”, a mentionat Alteta Sa, Principele Radu al Romaniei.

Pe 2 martie, Casa Regala a anuntat ca REGELE MIHAI I al Romaniei se retrage din viata publica, din cauza starii de sanatate. Majestatea Sa a suferit o interventie chirurgicala, fiind diagnosticat cu leucemie. Principesa Margareta a preluat toate prerogativele Regelui Mihai.

Sursa foto: gandul