REGHE are zilele NUMARATE! Ce SUMA ii ofera BECALI in schimbul PLECARII

Zilele tehnicianului Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica a echipei patronate de Gigi Becali sunt numarate. Doar o victorie au obtinut ros-albastrii in primele cinci partide oficiale ale sezonului, iar Gigi Becali pare hotarat sa-l demita pe antrenorul in varsta de 42 de ani pana la inceperea play-off-ului, anunta postul de televiziune Sportro.

Contractul lui Reghecampf contine o clauza de reziliere de 1 milion de euro, dar cele doua parti par a fi ajuns la o intelegere pentru 500.000 de euro, conform sursei citate. Totusi, Becali spera sa-l convinga pe Reghe sa accepte o despagubire si mai mica. Favorit sa-i ia locul lui Reghecampf pare a fi Edi Iordanescu, in prezent liber de contract.

Echipa finantata de Gigi Becali a fost eliminata din Europa, Cupa Romaniei si Cupa Ligii, iar in campionat ocupa locul 2 in spatele celor de la Viitorul, care au un avans de 5 puncte, cu o etapa inainte de finalul sezonului regulat. Laurentiu Reghecampf a revenit pe banca tehnica a ros-albastrilor la sfarsitul lui 2015.

Sursa foto: sport