REGHE PROBLEME MA? BECALI ARE DEJA INLOCUTORUL PREGATIT

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf risca sa fie dat afara de la echipa patronata de Gigi Becali dupa inceputul slab din acest an, in care a inregistrat o victorie si trei rezultate de egalitate. Gigi Becali l-a criticat dur pe antrenorul “ros-albastrilor” dupa remiza de duminica seara, de la Medias, si, conform celor de la Sportro, ar avea deja pregatit un inlocuitor.

Edi Iordanescu e antrenorul care i-ar putea lua locul lui Laurentiu Reghecampf la FCSB. Tehnicianul in varsta de 38 de ani este liber de contract in acest moment, dupa ce s-a despartit de TSKA Sofia. In cariera sa, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu a mai trecut pe la Steaua (antrenor secund si principal doar pentru o etapa), FC Vaslui (antrenor secund), ASA Targu Mures si Pandurii.

Totusi, sansele ca Reghecampf sa fie demis acum sunt destul de mici, antrenorul fiind ‘tinut in joc’ de o clauza de 1 milion de euro pe care o are in contract. Dupa 25 de etape disputate in acest sezon, Steaua ocupa locul 2 in ierarhia Ligii 1, cu 46 de puncte, la 5 puncte in spatele liderului Viitorul. Rezultate: 1-1 cu CFR Cluj, 2-2 cu Voluntari, 2-1 cu Craiova si 1-1 cu Gaz Metan Medias sunt scorurile inregistrate de gruparea bucuresteana in acest an. La al doilea mandat pe banca ros-albastrilor, Laurentiu Reghecampf antreneaza echipa din luna decembrie a anului 2015.

Sursa foto: SPORT