Reghecampf a confirmat transferul lui Chiriches la Tottenham

Laurentiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a confirmat faptul ca fundasul Vlad Chiriches se va transfera in zilele urmatoare la echipa engleza Tottenham Hotspur.

Reghecampf a declarat, dupa meciul Stelei de campionat de la Medias, ca fundasul Vlad Chiriches se va transfera la gruparea londoneza Tottenham Hotspur, si si-a expimat speranta ca internationalul roman sa mai poata juca in returul play-off-ului Ligii Campionilor pe care campioana Romaniei il va juca, marti, la Varsovia.

“Starea lui Chiri este buna. S-au inteles cluburile pentru transferul lui. Ma bucur foarte mult pentru el. I-am spus sa aiba rabdare si incredere. Sper ca el sa ne ajute marti seara, daca va fi, bineinteles sanatos. Clubul a luat bani multi pe el si sunt sigur ca va ajunge la o echipa si mai mare. Nu pot sa va dezvalui suma de transfer, dar este una foarte mare. El va ramane in istoria acestui club, daca vom reusi sa calificam echipa in grupele Champions League”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru postul de televiziune Digi Sport.

Sursa foto: stiri.yahoo.ro