REGHECAMPF: Cei de la Astra au facut un meci bun. Noi va trebui sa investim ca sa avem performante

Tehnicianul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri seara, dupa finala Cupei Romaniei, pierduta in fata formatiei Astra Giurgiu, scor 2-4, ca ii felicita pe elevii lui Daniel Isaila, mentionand ca acestia au facut un joc bun.

“Din pacate nu am reutit sa castigam. Cred ca a fost un meci frumos si trebuie sa recunoastem ca cei de la Astra au facut un meci bun. Ii felicit. Noi trebuie sa ne uitam mai departe si sa facem o analiza zilele urmatoare, cand nu va mai fi presiunea asta”, a spus Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf este de parere ca eliminarile de la meciul de pe Arena Nationala au fost corecte. “Cele doua cartonase rosii cred ca au fost acordate corect. Nu am vazut nicio reluare, dar nu mai conteaza lucrul asta. Imi doream sa castigam in 90 de minute, dar nu am putut. Asta e. In fotbal se intampla. Din pacate nu am avut jucatori pe teren care sa execute lovituri de departajare. Cand am exersat toata saptamana, Varela si Pintilii nu au ratat niciun penalti”, a mai afirmat el.

Citeste si: Astra, la primul trofeu de Cupa Romaniei din istorie

Reghecampf a mentionat ca Steaua va trebui sa munceasca foarte mult si sa investeasca bani pentru a avea performante. “Daca Dinamo Zagreb, unul dintre posibilii adversari din play-off, a ajuns sa cumpere jucatori de la Steaua, asta spune foarte multe (n.r. – referire la Latovlevici). Nu va fi usor, va trebui sa muncim foarte mult. Ca sa avem performante trebuie sa investim bani. Pentru ca eu stiu foarte bine ce inseamna Liga Campionilor. Sunt sigur ca si anul acesta vom intalni echipe puternice si ca vor fi adusi jucatorii care trebuie”, a adaugat tehnicianul Stelei.

Formatia Astra Giurgiu a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru prima oara in istorie, dupa ce a invins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-2, in urma loviturilor de departajare, echipa Steaua Bucuresti.

Vezi aici desfasurare a partidei STEAUA-ASTRA

La loviturile de departajare pentru Steaua au marcat Keseru si Szukala, in timp ce Varela si Pintilii au ratat. Pentru Astra au marcat Laban, Morais, Budescu si Yazalde, iar Cristescu a ratat.

Steaua a jucat in inferioritate numerica din minutul 53, cand Sanmartean a fost eliminat dupa un fault asupra lui Budescu. in minutul 97, a fost eliminat si un jucator de la Astra, Denis Alibec, pentru un fault asupra lui Varela.