Reghecampf, dupa Astra – Steaua: Sunt convins ca Istvan Kovacs nu va mai arbitra niciodata Steaua si nici Astra

Laurentiu Reghecampf  a contestat vehement arbitrajul lui Istvan Kovacs, dupa ce a fost eliminat de acesta pentru proteste.

“Astra e o echipa bine pregatita, din toate punctele de vedere. “Jucand impotriva tuturor aici la Giurgiu, cred ca am reusit un rezultat bun. Sunt convins ca Istvan Kovacs nu va mai arbitra niciodata Steaua si nici Astra”, a spus Reghe.

“Nu ar fi corect sa o mai faca. Pe noi nu merita sa ne arbitreze, Steaua e o echipa foarte mare. Si cred ca nici pe Astra, pentru ca cealalta echipa ar juca cu un handicap. Si ei eu fost motivati, si-au dorit foarte mult sa castige, s-a vazut ca sunt foarte bine pregatiti din toate punctele de vedere. Am ajuns in tribuna pentru ca am dat acel fanion jos si au considerat ca am jignit”, a mai spus Reghecampf. 

Partida ASTRA – STEAUA s-a incheiat cu scorul de 1-1, sambata seara,  intr-un meci restanta din etapa a II-a a Ligii I. In urma acestui meci, Astra ramane pe primul loc, insa cu doua meciuri jucate in plus, iar Steaua pe locul trei. Campioana a terminat anul neinvinsa in Liga I.

Enache a deschis scorul pentru Astra in minutul 35, iar Varela a egalat in minutul 45. Laurentiu Reghecampf a fost eliminat de Istvan Kovacs dupa ce a vrut sa paraseasca terenul la golul primit de ros-albastri.