REGHECAMPF ii da o REPLICA DURA lui BECALI: CA SA FIE CLAR

Antrenorul Laurentiu Reghecampf i-a oferit o replica dura lui Gigi Becali dupa ce finantatorul echipei ros-albastre a declarat ca “sunt banii mei si echipa o fac cum doresc eu”. Tehnicianul sustine, in schimb, ca doar el decide ce jucatori intra pe teren si ca nu se pune problema ca Becali sa se implice peste el, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

“Echipa care intra pe teren o fac numai eu. Ca sa fie clar. Eu discut zi de zi cu patronul echipei. E datoria mea sa-i spun ce se intampla la Steaua”, a spus Reghecampf in cadrul unei conferinte de presa, conform televiziunii amintite.

In plus, Reghecampf il critica pe Becali pentru ca anunta echipa de start cu cateva zile inaintea jocului. De asemenea, Pintilii va ramane capitan, chiar daca latifundiarul din Pipera a anuntat ca nu va mai fi niciodata titular. “Pentru mine, o confruntare de la distanta cu Gigi Becali nu poate fi castigata decat de el, ca e patron. Pentru mine, Pintilii e capitanul echipei. Pentru noi e un dezavantaj ca adversarul afla echipa cu zile inainte. Eu i-am explicat asta patronului echipei, insa eu nu pot sa-i interzic sa mai vorbeasca”, a mai spus Reghecampf.

Sursa foto: sport