REGHECAMPF la primele contre cu SEICII! Oficialii de la AL-HILAL au REFUZAT un om din STAFF-UL romanului

LAURENTIU REGHECAMPF este de numai cateva zile antrenorul gruparii AL-HILAL si primele contre dintre el si seicii care patroneaza echipa din Arabia Saudita au iesit la iveala.

LAURENTIU REGHECAMPF si-a format staff-ul tehnic si i-a luat cu el pe Thomas Neubert, Toni Petrea, Cristian Termure, Florin Tene si Ovidiu Kurti. Cu toate acestea, nu a putut sa-l ia si pe medicul RADU PALIGORA, dupa ce seicii s-au opus vehement venirii acestuia, informeaza sport.ro.

Citeste si: SEICII de la AL-HILAL au vorbit cu REGHECAMPF despre ANAMARIA PRODAN 

REGHECAMPF a plecat de la STEAUA cu intregul staff tehnic, acesta anuntandu-i din start pe seicii lui AL-HILAL ca nu va lucra decat cu oamenii adusi de el. Cu toate acestea, fostul antrenor al Stelei se vede fortat sa accepte si un compromis, dupa ce sefii s-au opus venirii medicului RADU PALIGORA.

Seicii i-au transmis lui REGHECAMPF ca AL-HILAL are deja unul dintre cei mai buni doctori din lume, pe francezul FABRICE BRYAND, om care a trecut pe la Olympique Lyon, in perioada in care formatia franceza cucerea 7 titluri consecutive in Ligue 1, dar si pe la nationala Frantei. FABRICE BRYAND a mai colaborat cu AC Milan, Inter si Juventus.

Citeste si: Anamaria Prodan a fost amenintata de extremisti sauditi 

“Poti sa aduci pe cine vrei, dar nu alt doctor. Avem deja cel mai bun doctor din lume, a lucrat la Lyon, la Juve, Inter si la nationala Frantei”, i-au spus seicii lui REGHECAMPF potrivit sursei citate.

Sursa foto: sport.ro