REGHECAMPF lanseaza un SCENARIU SUMBRU: S-ar putea sa nu mai EXISTE!

LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul Stelei, a iesit la atac dupa ce a pierdut duelul cu Astra Giurgiu din Liga 1. Tehnicianul “ros-albastrilor” sustine ca sunt sanse ca formatia de la malul Dunarii sa nu poata incepe sezonul urmator, aluzie la problemele financiare pe care le au giurgiuvenii, informeaza postul de televiziune Sportro.

“Vad ca Sumi cumpara jucatorii de la ASA Targu Mures, se gandeste la jucatori de la echipele pe care le intalneste, vad ca e foarte activ. Daca as fi fost in locul lui, as fi facut altceva. Aveti putina rabdare. S-ar putea ca atunci cand incepe campionatul viitor sa nu mai existe Astra”, a spus LAURENTIU REGHECAMPF, potrivit Sportro.

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: STEAUA – DINAMO 2-2 (1-0) / DINAMO S-A CALIFICAT IN FINALA

In acelasi timp, REGHECAMPF  l-a atacat si pe antrenorul Astrei, Marius Sumudica. “Nu vad normala reactia lui Sumudica de a analiza tot ce facem noi aici si de a se bucura cand noi pierdem. Nu exista niciun gram de bun simt din partea lui. Sa se intereseze ce va juca el, sa lase deoparte lucrurile pe care le face acum pentru ca nu e fair-play”, a mai declarat LAURENTIU REGHECAMPF pentru postul de televiziune amintit.

Echipa din Giurgiu are un avantaj de sase puncte in fata trupei antrenata de LAURENTIU REGHECAMPF cu numai trei etape ramase pana la finele PALY-OFF-ului din LIGA I.

Sursa foto: sport