Reghecampf – Piturca au ingropat securea razboiului

reghecampf-piturca

Impacare istorica in lumea fotbalului. Familia Reghecampf si selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, au ingropat securea razboiului, a anuntat avocatul familiei Reghecampf, Dan Idita.

“Conflictul dintre selectioner si familia Reghecampf, adica Anamaria si Laurentiu, s-a incheiat in cel mai elegant mod posibil, in sensul ca ambele parti au decis sa-si retraga sesizarile la comisii. E o decezie benefica pentru toti, are de castigat fotbalul”, a declarat Dan Idita pentru GSP.

Scandalul dintre Reghe si Piturca a pornit dupa ce selectionerul nationalei l-a criticat pe Latovlevici pentru “iesirile” avute dupa ce inscrie gol, la care Reghecampf a replicat: “Jucatorii se intorc grasi si plictisiti de la nationala”. 

Piturca a declarat apoi: “Ce sa spuna Reghecampf, la gradul lui de inteligenta… Ati auzit voi ca am atacat jucatorii Stelei vreodata? Daca fac anumite observatii inseamna ca atac jucatorii? Si el ca antrenor s-a facut de ris, cind a spus ca jucatorii vin de la nationala ba obositi, ba nepregatiti, ba grasi”, a spus Piturca. 

Nici Anamaria Prodan nu a scapat de critici: “Toti avem sotii, dar nu avem sotii ca aceasta. Este una speciala. Am instiintat Comisiile Federale despre declaratiile acestei persoane. Unde s-a mai vazut ca o femeie sa vorbeasca asa?”.