Reghecampf poate demisiona de la Steaua ! Pe cine vor campionii in locul tehnicianului

Helmuth Duckadam, presedintele Stelei, a anuntat ca Laurentiu Reghecampf va demisiona de la Steaua in vara daca nu va califica echipa in grupele Ligii Campionilor.

Laurentiu Reghecampf va demisiona in vara de la Steaua in cazul in care nu va duce echipa in grupele Ligii Campionilor, potrivit celor declarate de Helmuth Duckadam la DigiSport. Pentru a nu ramane descoperiti in cazul plecarii lui Reghecampf, sefii Stelei au dezvaluit si numele antrenorului care il poate inlocui. Duckadam sustine ca situatia se va schimba doar in cazul in care Steaua se va califica in grupele Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv.

“A avut multe oferte si cred ca va pleca daca nu luam titlul. Dar daca ne vom califica in grupe eu cred ca are ambitia sa dovedeasca si aici ca poate avea rezultate pe masura valorii”, a declarat Duckadam la DigiSport.

Astfel, daca nu va califica Steaua in grupele Ligii Campionilor, Laurentiu Reghecampf urmeaza sa demisioneze, cel mai probabil, iar locul sau sa fie luat de Cosmin Olaroiu sau Walter Zenga. “Dorinta mea este sa revina Olaroiu sau Zenga. Cu Oli e mai greu, dar cred ca Zenga ar fi dispus sa revina la Steaua”, a adaugat Duckadam.

Sursa foto: gsp.ro