REGHECAMPF, primul scandal la AL-HILAL

LAURENTIU REGHECAMPF se confrunta cu primele in Arabia Saudita, la noua sa echipa AL-HILAL.

LAURENTIU REGHECAMPF, antrenorul celor de la AL-HILAL, incepe sa simta pe propria piele regulile stricte din Arabia Saudita si mentalitatea localnicilor. Un simplu zvon neadevarat a facut ca fanaticii religiosi sa solicite demiterea lui REGHECAMPF, scrie ziare.com. Presa araba anunta ca un grup de fanatici religiosi s-a adresat clubului AL-HILAL pentru a-l demite pe REGHECAMPF, intrucat au aflat ca romanul ar fi adeptul iudaismului.

 Citeste si: REGHECAMPF la primele contre cu SEICII! Oficialii de la AL-HILAL au REFUZAT un om din STAFF-UL romanului 

Reactia fanaticilor religiosi a starnit o furtuna in Arabia Saudita, pe care presedintele lui Al-Hilal, Abdulrahman bin Mossad, a incercat sa o calmeze. “Este o rusine sa ridicati problema religiei antrenorului. Nicaieri in lume nu se tine cont de acest lucru cand angajezi un antrenor. Avem in tara oameni de diverse religii si trebuie sa-i respectam. Dar, pentru a pune capat confuziei, voi face ceva ce nu am mai facut pana acum si voi dezvalui religia lui Reghecampf: este crestin”, a declarat Bin Mossad.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit care este MOTIVUL pentru care a plecat de la STEAUA 

“Va rog sa incetati cu aceste minciuni care au scopul de a discrimina o anumita persoana”, a mai spus Bin Mossad.

Fanaticii religiosi au solicitat, in urma cu cativa ani, si indepartarea lui Mirel Radoi de la Al-Hilal, deoarece acesta avea un tatuaj cu o cruce.