Reghecampf si Ana Maria Prodan au cerut oficial suspendarea lui Victor Piturca

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan s-au adresat Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) cerand suspendarea pentru o perioada de sase luni a selectionerului Victor Piturca pentru calomnie si injurii, informeaza prosport.ro citatnd surse din interiorul FRF.

Reghecamp si sotia sa, impresara Ana Maria Prodan, au a dresat o plangere impotriva selectionerului Victor Piturca, aceasta urmand a fi analizata de Comisia de Disciplina, maine, de la ora 14.00, conform prosport.ro.

“Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf au formulat, la randul lor, o sesizare catre Comisia de Disciplina a FRF, avand ca obiect declaratiile calomnioase ale domnilor Victor Piturca si Florin Marin la adresa acestora. Vom cere conexarea cauzelor, Comisia de Disciplina urmand sa se pronunte cu privire la ambele sesizari.

Vom vedea daca vor vor admite doar plangerea uneia dintre parti, avand in vedere ca prin natura continutului lor, declaratiile in cauza vizeaza aceleasi valori. Sunt convins ca nu va conta in adoptarea unei solutii faptul ca domnul Piturca este angajat al FRF, iar membrii Comisiei de Disciplina ai FRF sunt colaboratori permanenti ai FRF”, a declarat pentru prosport.ro, Dan Idita, avocatul familiei Reghecampf – Prodan.

Sursa foto: cancan.ro