Reghecampf si MM Stoica se contrazic pe seama venirii lui Luchin de la Dinamo la Steaua

Pe langa Claudiu Keseru, Steaua incearca sa obtina in aceasta pauza de iarna si semnaturile lui Sanmartean, Luchin sau Zicu. Reghecampf si MM Stoica nu au insa acelasi punct de vedere in privinta mutarii lui Luchin de la Dinamo la rivala din Ghencea.

Keseru, Sanmartean si Luchin sunt principalele trei tinte ale Stelei pentru campania de transferuri din aceasta iarna. Daca transferul lui Claudiua Keseru este ca si rezolvat, Steaua nu s-a inteles inca pentru Luchin de la Dinamo, ori Sanmartean de la Vaslui. Nici in privinta lui Zicu lucrurile nu sunt clare.
Greu de inteles este faptul ca MM Stoica si Laurentiu Regehcampf, managerul, respectiv antrenorul echipei, au opinii diferite cu privire la aceste transferuri.

Primul este de parere ca Luchin nu este o tinta pentru Steaua si ca echipa din Ghencea nu va mai face alte transferuri in afara de Keseru, in timp ce tehnicianul spune ca Luchin si Zicu sunt pe lista Stelei, chiar daca au trecut dinamovist, jucand pentru rivala de moarte a formatiei ros-albastre.
“Zicu e pe lista noastra.”, a spus Reghe la Sport.ro despre mijlocas, in timp ce despre Luchin acesta a comentat: “De ce nu? Se transfera jucatori de la Inter la AC Milan, n-ar fi o problema ca Luchin sa vina de la Dinamo la Steaua. Este un jucator bun, de nationala. Vedem zilele urmatoare ce se intampla”. “Despre Luchin am avut o discutie cu Reghe, dar nu am facut vreo oferta clubului Dinamo. Niciodata nu vine Luchin la Steaua,nu va faceti probleme! Noi nu vom face nicio oferta pentru Luchin de la Dinamo. 700 de mii de euro? Buna asta… Gigi nu este interesat deloc de Luchin”, a spus in schimb MM.

Mai mult, Reghe a precizat ca daca Steaua isi dorea, Mutu era acum jucatorul ros-albastrilor: “Daca l-am fi vrut pe Mutu, cu siguranta ca ar fi fost jucatorul Stelei. E un fotbalist foarte bun, dar nu stiu cum se va impune la Petrolul, nu vreau sa fac eu o analiza”.

Sursa foto: gsp.ro