REGHECAMPF: Sunt sanse sa raman la STEAUA

Rasturnare de situatie in ceea ce priveste plecarea lui Reghecampf de la STEAUA, tehnicianul fiind aproape de a ramane la echipa campioana.

Desi Laurentiu Reghecampf a fost anuntat oficial pe site-ul lui Al Hilal, tehnicianul nu mai este sigur de despartirea de echipa din Ghencea. Laurentiu Reghecampf a anuntat in urma cu cateva minute ca e gata sa ramana la Steaua, dar ii cere lui Becali bani pentru intariri si oameni noi in conducere.

“Am o intelegere cu cei de la Al Hilal, inca nu am semnat, plus ca vreau sa termin treaba la Steaua. Trebuie sa gasim o cale sa reziliem contractul. Este o clauza, am vorbit cu patronul si daca nu ne vom intelege, trebuie sa termin ce am inceput la Steaua. Trebuie sa schimbam foarte multe, e nevoie de investitii, o sa trebuiasca sa schimbam anumti oameni”, a declarat Reghecampf la Digi.

Citeste si: PROPUNEREA lui MIHAI STOICA pentru postul de ANTRENOR la STEAUA 

Reghecampf are probleme si din cauza incarcerarii lui Becali, cu care nu poate sa negocieze nici macar prin telefon. “Au fost anumite discutii, am discutat cu patronul echipei dupa meciul de Cupa. Am incercat sa mai iau legatura cu dansul, dar nu s-a putut.”, a spus Reghe.

Reghecampf e gata sa ramana, dar e nemultumit de faptul ca va pierde multi jucatori in aceasta vara iar Becali nu ii ofera buget pentru intariri.  “Presedintele Valeriu Argaseala a fost plecat la finala Champions League si n-a fost in tara, astfel ca voi face o hartie, care va fi si inregistrata, pe care voi scrie ce trebuie sa facem pentru a putea duce la bun sfarsit ce am inceput.

Citeste si: OFICIAL: LAURENTIU REGHECAMPF este noul antrenor a celor de la AL-HILAL 

Eu mai am un an de contract cu Steaua, sunt multumit de partea financiara, dar este nevoie de mai multe schimbari atat la nivelul clubului, cat si la cel al jucatorilor. Cand se cere calificarea in grupele Champions League, castigarea campionatului, a Cupei Romaniei, a Cupei Ligii, atunci e nevoie de mai mult decat a fost pana acum. Nivelul a crescut si in preliminariile Champions League, va fi mai dificil acum de ajuns in grupe. Suna putin scandalos, dar eu iubesc Steaua, tin foarte mult la Gigi Becali si la MM, dar daca se vrea performanta, atunci trebuie schimbate foarte multe lucruri.”, a mai spus Reghe.