REGHECAMPF vrea sa CUMPERE doi TITULARI de la STEAUA! BECALI cere bani multi in schimbul lor

LAURENTIU REGHECAMPF,  noul antrenor al echipei AL-HILAL, vrea cu orice pret sa isi aduca la proaspata sa formatie doi dintre fostii elevi de la STEAUA BUCURESTI.

Potrivit informatiilor din mass media sportiva de la noi, REGHECAMPF si GIGI BECALI poarta negocieri aprinse pe marginea pretului stabilit de latifundiarul din Pipera pentru cei doi titulari vizati de fost antrenor al ros-albastrilor.

Citeste si: REGHECAMPF, primit ca un SEIC de fanii lui Al Hilal. FOTO si VIDEO 

LAURENTIU REGHECAMPF vrea sa-i aduca langa el in Arabia Saudita pe capitanul MIHAI PINTILII si pe internationalul polonez LUKASZ SZUKALA. De cealalta parte, GIGI BECALI este dispus sa-i lase sa plece pe cei doi jucatori, insa solicita in schimbul lor bani grei.

Astfel, BECALI i-a transmis lui LAURENTIU REGHECAMPF ca pretul lui MIHAI PINTILII este de 2,5 milioane de euro, in timp ce fundasul polonez al STELEI poate pleca in schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. 

Citeste si: STEAUA si-a gasit ANTRENOR / ALIOSA ASANOVIC negociaza cu echipa campioana 

Ramane de vazut in zilele urmatoare daca REGHECAMPF si BECALI vor reusi reusi sa ajunga la o intelegere referitoare la cei fotbalisti de la STEAUA BUCURESTI.

Sursa foto: sport.ro