REGINA ELISABETA a MARII BRITANII a implinit VARSTA de 88 de ani. FOTO PORTRET OFICIAL

Regina ELISABETA a II-a a MARII BRITANII a implinit, luni, 88 de ani, cu aceasta ocazie un nou PORTRET OFICIAL fiind facut public.

PORTRETUL OFICIAL a fost realizat in martie, la PALATUL BUCKINGHAM, de fotograful David Bailey, este alb-negru, si surprinde monarhul zambind, noteaza USA Today, citata de Ziare.com. Fotografia a fost facuta publica si pe Twitter. Fotograful isi descrie subiectul ca fiind “o femeie foarte puternica”, cu ochi ce exprima bunatatea, dar care au si o “licarire neastamparata”.

Citeste si: Regina Elisabeta s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican 

REGINA ELISABETA a II-a a MARII BRITANII este infatisata purtand perle si o rochie creata de Angela Kelly, cea care o imbraca din 2002. Aceasta este si cea care a consiliat-o pe Kate Middleton in alegerea tinutelor pentru Australia si Noua Zeelanda.

Citeste si: Regina Angliei nemultumita de stilul vestimentar al Ducesei de Cambridge 

Ziua REGINEI MARII BRITANII este SARBATORITA PRIVAT in data de 21 aprilie, o CEREMONIE urmand a avea loc in iunie, cand vremea e mai buna, cand se organizeaza, la Londra, si o parada care atrage un numar foarte mare de turisti.

Cat despre fotograful in varsta de 76 de ani, aceste este renumit pentru portretele facute, de-a lungul timpului, unor celebritati precum Jack Nicholson, Sir Michael Caine sau Johnny Depp.

Sursa foto: bbc.co.uk