Regina Elisabeta nu o suportă pe Meghan Markle! Prințul Harry avertizat de bunica sa

Regina Elisabeta nu o suportă pe Meghan Markle! Fosta actriță și Prințul Harry mai au o săptămâna până la nuntă, care va avea loc la Capela de la Castelul Windsor din Anglia, însă, bunica acestuia nu o consideră potrivită pentru el.

Potrivit revistei americane Globe, Regina Elisabeta a spus că Meghan nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru nepotul său. Motivul principal îl constituie faptul că aceasta a apărut îmbrăcată sumar în pictoriale și la televizor.

De asemenea, regina consideră că mariajul lor nu va dura și că Prințul Harry va fi dezamăgit de viitoarea lui soție. Mai mult de atât, Regina Elisabeta a II-a nu-și ascunde deloc antipatia față de aceasta și este supărată pentru că Prințul Harry nu vrea să semneze un contract prenupțial înainte de căsătorie.

Citește și: MEGHAN MARKLE, VIITOAREA SOŢIE A PRINŢULUI HARRY, DESFIINȚATĂ: O FEMEIE NEMILOASĂ ŞI CALCULATĂ

”Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Își dorea o mireasă aristocrată pentru nepotul ei. Este îngrozită de faptul că este vorba de o actriță care a jucat în scene sexy, care mai este divorțată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și îi va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupțial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari”, au declarat surse din apropierea familiei regale, pentru revista Globe.

Chiar și când și-a dat acordul pentru nunta lor, Regina Elisabeta a II-a a lăsat să se înțeleagă că nu o place pe Meghan Markle. „Îmi declar consimţământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, a spus suverana.

Citește și: MEGHAN MARKLE A ÎNCEPUT SĂ FACĂ NAZURI: VA PURTA DOUĂ ROCHII DE MIREASĂ! COSTUL ESTE EXORBITANT

Declarația ei a fost una extrem de dură, ținând cont de cea prin care a anunțat nunta Prințului William cu Kate Middleton. La vremea respectivă, Regina a numit-o pe viitoarea soție a Prințului William „iubita și fidela noastră Catherine Elizabeth Middleton”.

La fericitul eveniment vor lua parte și aproximativ 2000 de britanici. Cununia religioasă va avea loc la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor din Anglia! Între timp, frumoasa șatenă a câștigat simpatia membrilor familiei Casei Regale, dar și a britanicilor, care așteaptă cu sufletul gură ceremonia celor doi. Însă sunt și persoane care nu o văd pe Meghan Markle demnă de a fi soția Prințului Harry și consideră că va fi o dezamăgire majoră pentru Casă Regală.

Sursă traducere: ciao.ro