Regina fitness-ului autohton este, din nou, o femeie liberă

Regina fitness-ului autohton este, din nou, o femeie liberă! Cori Grămescu, una dintre cele mai cunoscute nutriţioniste și antrenoare de fitness, şi-a pus ordine în viaţă, anunță cancan.ro.

Regina fitnessului a încheiat civilizat o relaţie de durată şi i-a spus adio fostului ei iubit. Când o relaţie nu îţi mai prieşte, la fel ca un aliment, trebuie eliminată. Este unul din principiile dezvoltate de Cori Grămescu, care a trecut recent printr-o despărţire amiabilă. Vedeta a manifestat discreţie în tot ce a ţinut de separarea de fostul ei iubit, regizorul Călin Hagima, la rândul lui fostul partener al Roxanei Nemeş.

”Am decis să încheiem relaţia după aproape nouă luni, de comun acord. Suntem în momente diferite de viaţă şi ne dorim lucruri diferite, deşi a fost o relaţie frumoasă şi am avut sentimente puternice unul pentru celălalt. Acum sunt singură, mă concentrez asupra vieţii profesionale, care mă solicită destul de mult şi mă relaxez în timpul liber practicând sporturile mele preferate, motocros, enduro şi snowboard. Am decis să fiu singură o perioadă de timp, cred că e mai simplu aşa”, a declarat Cori Grămescu pentru sursa citată.

Sursa foto: cancan