Reglare de conturi între două bande rivale din Craiova! Nouă persoane arestate! Video

O nouă reglare de conturi între două bande rivale a avut loc, sâmbătă, în cartierul Craiovița Nouă din Craiova. Un număr de 14 persoane s-au bătut ca în șapte păcate în plină stradă, membrii celor două grupuri de scandalagii folosind bâte și cuțite. O persoană a fost transportată la spital.

În urma acestui conflict nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 42 de ani, au fost reținuți duminică dimineața. Cei nouă bărbaţi, din Craiova, sunt bănuiţi ca ar fi fost implicaţi în scandal şi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, iar unul dintre ei este acuzat şi de tentativă de omor.

„Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Craiova, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Astfel, cercetările au fost continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani”, informează Biroul de presă al IPJ Dolj.

Scandalul a pornit după ce cinci dintre membrii unuia dintre grupuri au fost puşi sub control judiciar, în urmă cu două săptămâni, după ce au fost implicaţi într-un alt conflict în trafic.

Sursa foto: captura video