REGULAMENTUL privind TERASELE SEZONIERE, EXTINS la toate ZONELE PROTEJATE din Capitala

Zona de aplicare a REGULAMENTULUI privind organizarea si functionarea TERASELOR SEZONIERE amplasate in Centrul Istoric a fost extinsa si la toate ZONELE CONSTRUITE PROTEJATE din Bucuresti, printr-o decizie a primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, se arata intr-un comunicat de presa al municipalitatii.

Potrivit sursei citate, normele stabilesc reguli clare privind suprafetele teraselor, tipul de mobilier, siguranta cetatenilor, precum si obligatia agentilor economici de a asigura conditiile privind stabilitatea si siguranta imobilelor in dreptul carora se amenajeaza terasele.

Citeste si: Oprescu ii ia inapoi taxele pe terasele din Centrul Vechi lui Negoita

“Rolul acestor reglementari nu este acela de a descuraja agentii economici sa desfasoare acest tip de activitati, ci de a crea un cadru legal de functionare care sa ofere confort si siguranta cetatenilor”, se spune in comunicat.

Organizarea si functionarea teraselor sezoniere amplasate in Centrul Istoric al Municipiului Bucuresti au fost reglementate prin Dispozitia Primarului General nr. 194/04.03.2013.

Citeste si: Centrul Vechi al Capitalei is va inchide terasele pana la ora 4:00

Noua dispozitie a primarului general al Capitalei nu aduce nicio modificare REGULAMENTULUI aprobat anterior, in sensul includerii unor noi prevederi.

Sursa foto: romaniatv.net