Relația dintre Darren Cahill și Simona Halep, dezvăluită de de un cunoscut jurnalist american

Simona Halep şi Darren Cahill au pus stop colaborării pe care o aveau din 2015, antrenorul numărului unu mondial luând decizia de a petrece mai mult timp alături de familia sa.

Matt Zemek, un jurnalist american specializat în tenis, a dezvăluit cum a decurs relaţia dintre româncă şi tehnician, transmite Mediafax. “Lui Cahill nu-i păsa cum reacţiona Simona, ce decizie va lua. Lui i-a păsat doar de meseria lui, să o înveţe lucrurile corecte!

Putea să-l şi demită, dar lui nu-i păsa, ţinea la principiile lui. Şi-a riscat relaţia antrenor-jucător, nu a ţinut de bani. A fost gata să renunţe la bani pentru că avea încredere în abordarea lui! Şi dacă era să plece, tot dormea bine noaptea! A avut încredere în el şi a provocat-o când a părăsit-o temporar. Darren poate că nu i-a fost cel mai bun prieten, poate nici nu trebuie asta, dar a fost acel om care i-a spus tot timpul adevărul în faţă”, a povestit Matt Zemek.

Darren Cahill ar fi fost plătit de către Simona Halep cu un milion de euro anual, fiind unul dintre cei mai bine cotaţi din lumea tenisului.

Sursa foto: sport