RELU FENECHIU a dezvaluit motivul pentru care a ajuns la PUSCARIE

Fostul ministru al Transporturilor RELU FENECHIU, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi in urma condamnarii de 5 ani primita in dosarul Transformatorul, a gasit vinovatul pentru care a ajuns in spatele gratiilor. Fenechiu este convins ca presa l-a bagat la puscarie!

Relu Fenechiu a inaintat si o cerere de stramutare a procesului. El considera ca judecatorii ieseni ar putea fi influentati in judecarea dosarului sau de mediatizarea intensa a situatiei sale. Fostul liberal sus­tine ca numai in ultimele doua luni, in presa locala din Iasi, ar fi aparut „peste 50 de articole“ referitoare la el, fapt ce ar putea influenta opinia judecatorilor care ii judeca ce­rerea. Fenechiu mai spune ca si reprezentantii Penitenciarului Iasi ar fi fost in­fluentati de interesul mass-media fata de situatia sa, informeaza ziaruldeiasi.

CITESTE SI: Curtea Suprema a publicat MOTIVAREA condamnarii lui RELU FENECHIU 

„Interesul media, care si la ora actuala este extrem de actual, s-a rasfrant in mod evident asupra contestatorului. La momentul primirii sale in penitenciar, cu ocazia intocmirii dosarului individual, reprezentantii acestei institutii au inserat in fisa individuala, la descrierea faptei, o situatie neconforma cu realitatea, pentru a putea justifica incadrarea intr-un regim de executare sever“, a precizat Fenechiu pentru sursa citata.

CITESTE SI: RELU FENECHIU, o nou scrisoare din INCHISOARE. Completul negru, ATACAT 

Sursa foto: realitatea.net